Новае ў блогах
Артыкулы
Форум
Блогі
Фотаальбом
Подпісы да форумаў
Афіша
Паштоўкі
Жывы слоўнік
Наша мапа
Каляндар
Рэгістрацыя
Пошук па форуме
Сябры і Групы
Пашпарт
» Уваход
  Мянушка:    Пароль:      Запомніць мяне       
Сокавыціскалка. Парады.

Спіс форумаў Нашыя дзеткі » Хатняе

Аўтар Паведамленне
hormashyki

Вельмі актыўны ўдзельнік

Зарэгістраваны: 24.05.2006
Паведамленні: 711

ПаведамленнеДададзена: 25.07.10 6:06    Загаловак паведамлення: Сокавыціскалка. Парады. Адказаць з выцемкаю

Дзяўчаны, збіраюся набываць сокавыціскалку, не на вялікія аб'ёмы, а так каб на кожны дзень. Можа вы ўжо карыстаецеся такой і можаце параіць нешта? Задаволены ці не задаволены ёй?

Вельмі актыўны ўдзельнік

Зарэгістраваны: 05.04.2009
Паведамленні: 543

ПаведамленнеДададзена: 25.07.10 6:56    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

у нас двухкамерны камбайн BRAUN, CombiMax700 - дазваляе ціснуць і з цытрусавых і са шчыльных пладоў (розныя сістэмы). Пакідае невялічкія рэшткі ад кавалкаў, затое жмыхі амаль сухія. Праўда, аб'ем выдае невялікі (з добрую шклянку), потым даводзіцца скідаць жмыхі, іначай атрымаецца "з мякаццю".
Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку
hormashyki

Вельмі актыўны ўдзельнік

ПаведамленнеДададзена: 25.07.10 10:50    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

т.е. яна на штодзень. мне якраз трэба каб можна было якую шклянку выціснуць дзецям і нам папіць, не ў загатоўкавых мэтах. Вы задаволены ім?

Вельмі актыўны ўдзельнік

Зарэгістраваны: 05.04.2009
Паведамленні: 543

ПаведамленнеДададзена: 25.07.10 14:07    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

так, задаволеныя. Там добра ўсё дапасуецца, ставіцца "да шчаўчка" альбо не ўключаецца, легка мыецца зубной шчоткай і сумяшчае апроч сокавыціскання столькі функцый(здрабніць, перамяшаць. узбіць, па ўсялякаму нарэзаць і г.д.) ... Адно: трэба мець месца для насадак дадатковых. Гэтыя "браўны" маюць шмат мадыфікацый, але нам падарылі людзі, якія самі карысталіся і шукалі нам менавіта такі. Бралі "на Нямізе" на першым паверсе.Кошт не памятаю. Карыстаемся ўжо гады два - без пытанняў.
Угару
Alenka

Свой чалавек

Зарэгістраваны: 28.04.2006
Паведамленні: 1826
Адкуль: Менск

ПаведамленнеДададзена: 25.07.10 16:28    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

hormashyki, а патрэбны камбайн ці менавіта сокавыціскалка? Для камбайна шмат месца на кухні патрэбна, палова стала будзе ўвесь час занятая, калі вы зьбіраецеся штодзень сок выціскаць. Для штодзённага карыстаньня, на мой погляд, лепш браць асобна сокавыціскалку, бо яна больш кампактная.
У нас ёсьць сокавыціскалка ў камбайне Philips, таксама ўсё лёгка зьбіраецца, добра адціскаецца. Але месца для камбайна на стале няма, камбайн стаіць на шафе. Зразумела, штодзень лазіць па камбайн я не магу, таму сок выціскаем рэдка.

Хацела параіць Вам http://nadavi.com.ua/src/101/src-39.php. Там шмат водгукаў пра побытавую тэхніку. Я сама заўжды карыстаюся апісаньнямі мадэляў і водгукамі людзей на гэтым сайце, калі нешта абіраю, і ўсімі набыткамі задаволеная. Сьмешка

Угару
hormashyki

Вельмі актыўны ўдзельнік

ПаведамленнеДададзена: 25.07.10 19:09    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

Alenka, не... у тым та і справа што я хачу мелкую сокавыціслаку. Каб вось так на шафы не прыгаць. Проста гляджу,больш менш кампактныя, і калі гляжу на кошт, дык думаю, што калі танна дык дрэнна. Што кітайскае і хутка паламаецца. Думала што можа нешта набыў сабе нейкую ўніверсальную маленькую сокавыціскалку і не нарадуецца дома. Сьмешка І можа таксама параіць.

Адміністратарка

Зарэгістраваны: 14.03.2006
Паведамленні: 6335

ПаведамленнеДададзена: 25.07.10 21:25    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

А я хачу сокавыціскалку да камбайна, але да майго камбайна існуе толькі для цытрусавых і для ягад і яблыкаў. З морквы і травы не зможа Сумнік але я ўсё адно планую яе купіць

Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку Нумар ICQ
Паказаць паведамленні:   

Распачаць новую тэмуАдказаць на тэмуprinter-friendly view    Спіс форумаў Нашыя дзеткі -> Хатняе Часавы пояс: GMT + 2
Старонка 1 з 1

Перайсці:  
Вы не можаце распачынаць тэмы
Вы не можаце адказваць на паведамленні
Вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
Вы не можаце выдаляць свае паведамленні
Вы не можаце галасаваць у апытанках
Вы можаце далучаць файлы
Вы можаце сцягваць файлы

Падобныя тэмы
 Тэмы   Адказы   Аўтар   Праглядаў   Апошняе паведамленне 
Няма новых паведамленняў Чаму званіць у Беларусь так дорага???? 7 mama Halja 4257 13.02.09 9:08
mama Halja Паглядзець апошняе паведамленне
Гэтая тэма зачыненая, вы не можаце адказваць і рэдагаваць паведамленні. [ Апытанка ] Беларускамоўныя садкі (групы і г.д.) 394 pink_by 108880 28.12.08 19:04
julcik Паглядзець апошняе паведамленне
Няма новых паведамленняў Каляровыя кніжкі - не так складана, як здавалася 26 julcik 12818 13.02.08 0:10
Tanya Паглядзець апошняе паведамленне
Няма новых паведамленняў Усё не так проста... 27 Alionka 12446 14.12.07 19:35
Sebabr Паглядзець апошняе паведамленне
Няма новых паведамленняў як сыйсці, каб дзіця не плакала? 16 Volja 7922 1.06.07 12:13
mama Halja Паглядзець апошняе паведамленне

Мянушка:    Пароль:      Запомніць мяне       

Board Security

Каталог TUT.BY Rating All.BY Internet Map