Новае ў блогах
Артыкулы
Форум
Блогі
Фотаальбом
Подпісы да форумаў
Афіша
Паштоўкі
Жывы слоўнік
Наша мапа
Каляндар
Рэгістрацыя
Пошук па форуме
Сябры і Групы
Пашпарт
» Уваход
  Мянушка:    Пароль:      Запомніць мяне       
Садок № 534

Спіс форумаў Нашыя дзеткі » Выхаванне і Адукацыя

Аўтар Паведамленне
helin

Вельмі актыўны ўдзельнік

Зарэгістраваны: 30.09.2006
Паведамленні: 691
Адкуль: Случчына-Менск

ПаведамленнеДададзена: 25.02.10 14:53    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

Weranika, 534-гэта на Матусевіча59- лічыцца белмоўным.Ня ведаю,як у астатніх групах,у нас сапраўды белмоўная група,але мы калі прыйшлі адразу ставілі аб гэтым пытаньне,бо возім дзіценка здалек,таму і патрабаванні былі адпаведныя

Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку
Weranika

Актыўны ўдзельнік

Зарэгістраваны: 10.10.2008
Паведамленні: 273
Адкуль: Minsk

ПаведамленнеДададзена: 26.02.10 0:40    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

helin, паглядзела па карце - нам туды ісьці 10-15 хвілін, калі не вельмі хутка. Вельмі шчасьлівы
А што за людзі там працуюць, што добрага ёсьць у гэтым садку?
А туды цяжка патрапіць? Ці лепш зараз нумар садка "забіць" у іспалкоме? у нашым раёне наогул вялікая праблема з месцамі, бо раён актыўна будуецца.
helin, а вы Акіма яшчэ пэўна не водзіце ў садок? таксама сюды плануеце, калі будзеце аддаваць?

+375-29-9672826 / +375-29-7777681
Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку Даслаць e-mail Наведаць сайт аўтара
helin

Вельмі актыўны ўдзельнік

Зарэгістраваны: 30.09.2006
Паведамленні: 691
Адкуль: Случчына-Менск

ПаведамленнеДададзена: 26.02.10 14:18    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

Weranika, мы патрапілі легка(хоць і жывем не побач,хоць і,сапраўды, там чэргі ў садок),бо мы беларускамоўная сям'я,такім яны не адмаўляюць.Адзінае,што я размаўляла з загадчыцай(дарэчы,яна рускамоўнае,але хай гэта цябе не пужае) і настойвала,каб нам гарантавалі бел.мову,бо возім здалек,бо які сэнс тады.
Адна выхавацелька добра ў нашай групе размаўляе,праўда,з бацькамі,якія звяртаюцца да яе па-руску размаўляе адпаведна.Другая -муж пачуў,што размаўляе то па-руску,то па-беларуску,ен з ей паразмаўляў Сьмешка ,дый і ў яе,аказваецца,цудоўная мова,яна дарэчы- студэнтка лінгвістычнага,спадзяюся,што дамовімся з ей наконт ангельскай мовы для дзетак.
Што там добрага?Падаецца звычайны садок,падабаецца што есць басэйн(праўда,Янка практычна ў яго не хадзіў,бо баіцца вады Плачу! )Ноконт гурткоў не высвятлялі,але мы яшчэ праходзім перыяд адаптацыі,таму часта хварэем,калі пачнем стала хадзіць тады і будзем высвятляць.
Акіма не водзім яшчэ,але хутчэй за ўсе пойдзем сюды,плануем у тры,ці нават пазней.Я думаю,што лепей пад'ехаць і іспалком усе ж і запісацца.
У некіх каментарах чытала,што яслі там рускамоўныя і бяруць толькі сваіх,так што калі вы плануеце ў яслі,то павысвятляй сама-што і як.
Цыдулкай высылаю свой тэлефон

Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку
Weranika

Актыўны ўдзельнік

Зарэгістраваны: 10.10.2008
Паведамленні: 273
Адкуль: Minsk

ПаведамленнеДададзена: 16.07.10 0:37    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

А я ў 534 зараз запісалася. Яшчэ ў мінулым годзе стала на чаргу, але не пазначала нумара садка і інш. пажаданьняў. У сераду паехала паразмаўляць пра беларускую мову ў садках у Фрунзенскую адміністрацыю. Я Helin тэлефанавала, яна казала, што ў 534 стала праблематычна патрапіць... Ехала думала, што калі не будзе варыянтаў з 534, буду планаваць адкрыцьцё групы ў якім іншым садку. І падстава была б больш на бел.мове размаўляць.. Упс... Але мне адразу 534-ы прапанавалі... Я нават расчаравалася - столькі планаў ужо наскладала. Вельмі шчасьлівы
І я яшчэ з адной дзяўчынай пазнаёмілася, у іх бацька на бел.мове размаўляе. Яна трошкі спрабуе. Яны на Скрыпнікава жывуць і таксама наважыліся на 534-ы.

+375-29-9672826 / +375-29-7777681
Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку Даслаць e-mail Наведаць сайт аўтара
Паказаць паведамленні:   

Распачаць новую тэмуАдказаць на тэмуprinter-friendly view    Спіс форумаў Нашыя дзеткі -> Выхаванне і Адукацыя Часавы пояс: GMT + 2
Старонка 1 з 1

Перайсці:  
Вы не можаце распачынаць тэмы
Вы не можаце адказваць на паведамленні
Вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
Вы не можаце выдаляць свае паведамленні
Вы не можаце галасаваць у апытанках
Вы можаце далучаць файлы
Вы можаце сцягваць файлы

Падобныя тэмы
 Тэмы   Адказы   Аўтар   Праглядаў   Апошняе паведамленне 
Няма новых паведамленняў пра нас 149 Alina 48883 2.08.10 18:25
Kryscina Паглядзець апошняе паведамленне
Няма новых паведамленняў Наваградак — ня Леніна, але Міндоўга! 0 Wojsza 1576 8.07.09 8:38
Wojsza Паглядзець апошняе паведамленне
Няма новых паведамленняў а у нас хлопчыкі!! 48 Тоня 16887 15.03.09 1:27
Tanya Паглядзець апошняе паведамленне
Гэтая тэма зачыненая, вы не можаце адказваць і рэдагаваць паведамленні. А ў нас на сайце час на гадзіну адстае. 1 stasia 2525 30.08.07 9:32
kolchyn Паглядзець апошняе паведамленне
Няма новых паведамленняў у нас дачушкі :) 24 julker 11789 9.08.07 12:33
julker Паглядзець апошняе паведамленне

Мянушка:    Пароль:      Запомніць мяне       

Board Security

Каталог TUT.BY Rating All.BY Internet Map