|
|
|
|
| Аўтар |
Паведамленне |
Glossop
Актыўны ўдзельнік

Зарэгістраваны: 31.05.2009 Паведамленні: 123 Адкуль: Менск
|
|
| julcik пісаў(-ла): |
Кніжка на загадзя занудныя тэмы напісаная досыць цікава. На нашыя 4 гады падыйшла. Для старэйшага ўзросту, канешне, будзе залішне маралізатарскай. |
Трэба спадзявацца, што яна не такая брыдкая, як "Містэр компі"  _________________
 |
|
| Угару |
|
|
julcik
Адміністратарка

Зарэгістраваны: 14.03.2006 Паведамленні: 6335
|
|
Glossop, зусім не брыдкая. Компі я не купляла - мне не раілі  ) _________________
 |
|
| Угару |
|
|
Glossop
Актыўны ўдзельнік

Зарэгістраваны: 31.05.2009 Паведамленні: 123 Адкуль: Менск
|
|
А я ўжо хацела залезці ды ўбраць слова "брыдкая"  . Думаю, а раптам гэты аўтар адзін з фарумчан. Я таксама компі не купляла для сваёй калекцыі, а потым, калі вырашыла дзіця вучыць беларускае мовы, купіла для засваення кампутарнай лексікі  . Нават не падумала паглядзець, ці яна там наогул ёсць. _________________
 |
|
| Угару |
|
|
Palina007
Свой чалавек

Зарэгістраваны: 02.03.2007 Паведамленні: 1411 Адкуль: Менск
|
|
Вольга Караткевіч.
"Жыве на свеце шчасце" : Казкі для дзяцей і дарослых.
Вось і кніжка выйшла  Мн., "Адукацыя і выхаванне", 2010.
У "Акадэмкнізе" каштуе каля 13 тыс.
У кнізе ажно 30 казак. Што я хачу сказаць... Нават тым, каму спадабалася кружэлка з казкамі, я б не раіла чытаць больш за 2 казкі на ноч. Над імі варта паразважаць, нешта абмеркаваць з дзіцем. А можа, і проста памаўчаць. Напэўна, таму ў вялікай колькасці іх неяк лёгка становіцца ЗАШМАТ.
З прадмовы: "Чалавек нараджаецца на свет для таго, каб несці людзям святло, гадаваць дзяцей, не крыўдзіць звера, якога прыручыў, узвышацца над будзённасцю, шэрасцю, аднастайнасцю. Дапамогуць у гэтым і добрыя, чуллівыя, далікатныя персанажы Вольгі Караткевіч. Яна рупіцца аб тым, каб пабудаваць "Дом, дзе жывуць Казкі", і тады нават Кропля, што вісіць на тонкай сцяблінцы, прынясе радасць адкрыцця новага, адчуванне вечнасці існага".
Выданне вельмі прыгожа і пазітыўна аформлена (ілюстрацыі аўтарскія). Вялікі фармат, цвёрдая вокладка. Шрыфт зручны, не "цісне", месца на старонках досыць. _________________
 |
|
| Угару |
|
|
Black aspid
Вельмі актыўны ўдзельнік
Зарэгістраваны: 05.04.2009 Паведамленні: 543
|
|
я з-за голасу высокага не змагла слухаць дыск яе, таму дыск валяецца, а малыя і не чулі  |
|
| Угару |
|
|
Kryscina
Свой чалавек

Зарэгістраваны: 23.03.2006 Паведамленні: 5646 Адкуль: Miensk
|
|
| Угару |
|
|
Palina007
Свой чалавек

|
|
Новая кніга!
Яраш Малішэўскі, Аксана Спрынчан, "Незвычайная энцыклапедыя беларускіх народных інструментаў". Мінск, "Мастацкая літаратура", 2010.
Вось-вось будзе артыкул з анатацыяй, таму інфармацыю не дублюю. Хіба толькі дадам, што кніга адрасавана дзецям мал. і сяр. школьнага ўзросту, але 5-гадовай дачцэ добра пакаціла: чытаем штодня 1 - 2 артыкулы (ну як артыкулы... казкі з вершамі!), якія яна сама абірае. Файная кніжка, зроблена з густам. Аўтары - мае сябры, таму я не магу быць аб'ектыўнай  Пішыце водгукі, хто бачыў/чытаў ) _________________
 |
|
| Угару |
|
|
Kryscina
Свой чалавек

Зарэгістраваны: 23.03.2006 Паведамленні: 5646 Адкуль: Miensk
|
|
Palina007, У Акадэмкнізе будзе? _________________
Хто хоча зрушыць свет, хай пасуне сябе. Сакрат |
|
| Угару |
|
|
Palina007
Свой чалавек

|
|
| Угару |
|
|
Palina007
Свой чалавек

|
|
|
|
Tanya
Свой чалавек

Зарэгістраваны: 28.04.2006 Паведамленні: 1576 Адкуль: Менск
|
|
| Угару |
|
|
julcik
Адміністратарка

|
|
Tanya, Ваў! Трэба набываць! _________________
 |
|
| Угару |
|
|
Tanya
Свой чалавек

Зарэгістраваны: 28.04.2006 Паведамленні: 1576 Адкуль: Менск
|
|
21500 _________________
  |
|
| Угару |
|
|
julcik
Адміністратарка

|
|
Вялізны дзякуй Tanya за наводку на Чыпаліну. Кніга цудоўная. Добрая папера, характарныя малюнкі, перклад з арыгінала, а не з рускай мовы. Вельмі пайшло!
Янка цэлы дзень просіць чытаць яму "гэтую чупаліну". _________________
 |
|
| Угару |
|
|
Palina007
Свой чалавек

|
|
Ого, трэба паглядзець.