Новае ў блогах
Артыкулы
Форум
Блогі
Фотаальбом
Подпісы да форумаў
Афіша
Паштоўкі
Жывы слоўнік
Наша мапа
Каляндар
Рэгістрацыя
Пошук па форуме
Сябры і Групы
Пашпарт
» Уваход
  Мянушка:    Пароль:      Запомніць мяне       
Абіраем радзільню

Да старонкі Папяр.  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16  Наст. 

Спіс форумаў Нашыя дзеткі » Цяжарнасць і роды

Аўтар Паведамленне
Alona LonTre

Актыўны ўдзельнік

Зарэгістраваны: 14.03.2009
Паведамленні: 64
Адкуль: Зялёны Луг, Менск

ПаведамленнеДададзена: 4.02.10 14:40    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

Дзяўчаты, хто-небудзь можа што-небудзь распавесьці пра 2-ую радзільню? Дарэчы, мне па тэлефоне сёньня сказалі, што яны закрываюцца на мыйку толькі 16.04.

Адміністратарка

Зарэгістраваны: 14.03.2006
Паведамленні: 6344

ПаведамленнеДададзена: 4.02.10 14:52    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

Alona LonTre, Я магу. А што вас цікавіць?

Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку Нумар ICQ
Pani

Актыўны ўдзельнік

Зарэгістраваны: 19.05.2009
Паведамленні: 70

ПаведамленнеДададзена: 5.02.10 13:08    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

Раю.
Я прасіла платную палату (20 даляраў за суткі). Але за тое, што я гаварыла на мове, адмовілася дакармліваць з дунды і прасіла лыжку (гэта было маё трэцяе дзіцё) гінеколаг (загадчыца аддзялення) і старэйшая медсестра дамовіліся не складаць са мной дамовы=не браць з мяне грошы.
І галоўнае стаўленне. Да мяне было вельмі прыязнае. Праца - прафэсійная. Астатняе - як паўсюль.

Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку
Alona LonTre

Актыўны ўдзельнік

ПаведамленнеДададзена: 5.02.10 14:08    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

дык у 2-ой, сапраўды, ёсьць платныя палаты? Я чула, што гэтая раскоша існуе афіцыйна толькі ў абласной. І яшчэ кажуць, што ў 2-ой радзільні прыязна ставяцца да партнэрскіх родаў... Гэта праўда?

Вельмі актыўны ўдзельнік

Зарэгістраваны: 05.04.2009
Паведамленні: 551

ПаведамленнеДададзена: 5.02.10 15:03    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

заранеў трэба падпісаць у начмеда (Біч прозвішча) - тады сапраўды без пытанняў. Адзінае, калі радзаля перагружаная - мужа на апошні акт не запрашаюць, але потым даюць татку дзіця на рукі запеленатае і сядзі хоць дзве гадзіны, пакуль мамка ў калідоры ці ў пасляродавай.
Да цыцкі прыкладваюць проста адразу. Калі педыятр агледзеў і нейкія праблемы - тут жа скажа.
У аддзяленне, праўда, прывозяць паасобку (назіраюць колькі гадзін у дзіцячым. Але як паспееш ачуняць і засумаваць - вязуць.
Дарэчы,начмед- нармальны мужык. Спрабаваў нас па перваму разу адгаворваць (2003 год). А ў 2008 падпісаў у момант, хоць мы не па раёне прыехалі, радзільня была перапоўненая за кошт "левых цётак" і падпісваць абменку прыйшоў муж, калі ў мяне ўжо прадвеснікі схопак пачаліся Сьмешка
Угару
julcik

Адміністратарка

ПаведамленнеДададзена: 5.02.10 15:32    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

Alona LonTre, там ёсць не толькі асобныя пасляродавыя палаты. але і асобныя радбоксы (ьакія маленькія радзальчыкі на аднаго). Гэтага, па-мойму. больш нідзе ў Менску няма.
2-ка супер! Вельмі раю. Яны сапраўды выконваюць патрабаванні ВОЗ. Калі дакорм не прапісаны педыятарам - то вам яго не толькі не прапануюць - нават калі папросіце не дадуць.

Black aspid, Абодва разы мяне з дзецьмі ў аддзяленне прывозілі разам. на адной і той жа каталцы (мне паміж ног клалі)

Угару
Black aspid

Вельмі актыўны ўдзельнік

ПаведамленнеДададзена: 5.02.10 15:42    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

а мне абодва разы паміж ног клалі да дзвераў дзіцячага аддзялення. А пра 1-2 гадзіны прывозілі (калі дазвалялі уставаць)
Угару
наталька

Свой чалавек

Зарэгістраваны: 14.05.2006
Паведамленні: 3307
Адкуль: Менск

ПаведамленнеДададзена: 5.02.10 16:06    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

Калі я зараз нараджала, усе платныя палаты былі занятыя... А дамовіцца раней немагчыма, як гэта было ў 2003-м.

Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку Даслаць e-mail Нумар ICQ
Alenka

Свой чалавек

Зарэгістраваны: 28.04.2006
Паведамленні: 1829

ПаведамленнеДададзена: 5.02.10 16:07    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

Выцемка:
Калі дакорм не прапісаны педыятарам - то вам яго не толькі не прапануюць - нават калі папросіце не дадуць.

Вось з гэтым не магу пагадзіцца. У верасьні 2007 г. дакорм проста ўпіхвалі са словамі: "Вы дакладна ўпэўненыя, што ён Вам не патрэбны?" І маладая дурненькая суседка брала, хаця свайго малака ў яе было дастаткова...

Угару
julcik

Адміністратарка

ПаведамленнеДададзена: 5.02.10 16:16    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

Black aspid, не, мяне з дзіцём адразу завазілі ў палату. Першы раз дзіцячае аддзяленне ўвогуле было на іншым паверсе (мне на нармальным месца не хапіла), а другі - я б ім забрала! другім разам я была надзвычай актыўная Сьмешка) Ніякая слабасці пасля родў не было.

Угару
Black aspid

Вельмі актыўны ўдзельнік

ПаведамленнеДададзена: 6.02.10 8:52    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

Разам са мной нарадзілі 17 ці 18 мамак (з васьмі да двух), мы з 2 будучымі суседкамі па палаце валяліся на каталках гадзін да пяці ледзь не ў "ленінскай комнаце" (мылі вызваленую пад абед палату), пакуль нас зацягнулі ў палату Вельмі шчасьлівы Так што добра, што не аддалі адразу! Такі быў бум у той дзень. У іншыя дні такой нараджальнасці не было - там па-іншаму. Але ж не ўгадаеш Вельмі шчасьлівы
Угару
julcik

Адміністратарка

ПаведамленнеДададзена: 6.02.10 22:50    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

Alenka, можа залежыць ад аддзялення, бо са мной ляжала мама з вельмі малой дзяўчынкай (на мяжы даношанасці), але ім два дні дакорм не давалі, хоць яна і прасіла, і толькі на трэці, калі малако так і не з'явілася, а вага ўжо знізілася ніжэй за нейкі там нормы, прапісалі і пачалі даваць дакорм.

Угару
Alenka

Свой чалавек

Зарэгістраваны: 28.04.2006
Паведамленні: 1829

ПаведамленнеДададзена: 7.02.10 0:43    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

julcik, напэўна, прапанова дакорму залежыць ад аддзяленьня, дакладней, ад пэдыятарак аддзяленьня.
Мы з Ромкам у абсэрвацыі тусаваліся, дакорм проста пхалі.

Дарэчы, знайшла выпадкова цікавае інтэрвію http://pda.sb.by/post/49607/ Аляксандар Ільіч Біч - намесьнік галоўнага лекара ў 2-й радзільні. Ён такі цудоўны адмысловец і прыемны чалавек! Супер! Я вельмі яму ўдзячная.

Угару
julcik

Адміністратарка

ПаведамленнеДададзена: 7.02.10 0:49    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

Alenka, Ясна. У нас рэальна не давалі дакорм. Педыятарка мне вельмі спадабалася. І Біч - класны дзядзька, дадада.
У мяне канфлікты былі толькі з санітаркамі, але знаёмы доктар (з іншай лякарні) потым сказаў, маўляў, што ты ад іх хочаш, гэта бедныя неадукаваныя людзі.

Угару
Alona LonTre

Актыўны ўдзельнік

ПаведамленнеДададзена: 7.02.10 20:05    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

Мы цяпер выбіраем паміж 2-ай і 1-ай радзільняй (па месцы прапісцы). Але ў 1-ую ня вельмі хочацца, бо там, кажуць, часта без патрэбы робяць эпізіятамію і стымулююць...

Распачаць новую тэмуАдказаць на тэмуprinter-friendly view    Спіс форумаў Нашыя дзеткі -> Цяжарнасць і роды Часавы пояс: GMT + 2
Да старонкі Папяр.  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16  Наст.
Старонка 13 з 16

Перайсці:  
Вы не можаце распачынаць тэмы
Вы не можаце адказваць на паведамленні
Вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
Вы не можаце выдаляць свае паведамленні
Вы не можаце галасаваць у апытанках
Вы можаце далучаць файлы
Вы можаце сцягваць файлы
  Мянушка:    Пароль:      Запомніць мяне       

Board Security

Каталог TUT.BY Rating All.BY Internet Map